Hundar som tidigare har bott hos oss

De lever nu, av olika orsaker, i andra familjer.
Svåra beslut att fatta, då det var aktuellt, och samtliga kommer alltid
att ha en speciell plats i våra hjärtan och vi saknar dem mycket.

Black Blossom Lady Christine "Kiila"Black Blossom Lady Christine  "Kiila"

Då det visade sig att Angelica inte tålde Kiilas päls flyttade hon till Kennel Black Tracks 2006.

Ruby River´s Misa Mi "Missy"

Denna tjej saknar tyvärr en P3a, därför flyttade hon hem till Janne och Helene 2008.

GaïaVajert d´Eroudur

Import från Belgien.

Denna tjej visade sig vara skottberörd & överstressad, därför har hon återgått till uppfödaren. Mitt hjärta blöder......2009

Vajert Raika

2011. Vår älskade Raika har vi, med varm hand, överlåtit till Kennel Acktiva i Finland, som ägde Vajert Ihana fram till hennes bortgång.  

Vajert Anouk

Den här killen har vi haft inneboende i 1,5 år innan han åkte hem till sin ägare Annelie Lindqvist (tidigare ägare av Vajert Lobo) i Enköping. Nu har han åkt och jag saknar honom så det gör ont.

Vajert Hexa

Den här tjejen behöll vi ur H-kullen. Öppen, vänlig, rolig i sitt sätt. Tyvärr visade det sig att hon har grad C på höfterna och därmed grusades alla våra förhoppningar och planer om avel för henne. Nu bor hon med en underbar familj (tidigare ägare till Vajert Diva) i Enköping. Saknar henne oerhört, och det samt oturen med hennes höfter - ihop med grus i maskineriet gällande våra importer etc. - gjorde att jag starkt funderade på att sluta med uppfödning helt.

Vajert O´ Boy

Den här killen behöll vi ur O-kullen. Tyvärr blev han  krypt så avel är inte att tänka på. Jag är så glad att han nu har han fått ett underbart hem hos en familj i Småland.

uppdaterad 2014-06-02 © Kennel Vajert