Vajert Heidi
Född: 2012-06-25
e. Hoi Sepke of the Border River (L) 
u. Vajert Brizna (L)

Den här tiken är något utöver det vanliga. Kan inte minnas när vi senast skrattade så mycket åt en hunds sätt att vara och härliga idéer!

Charmig, envis, mycket nyfiken och orädd. Gillar att vara med och trots sin litenhet i kropp aktar sig hanarna för att starta för tuff lek med henne - HON äger!

Heidi roar verkligen - tack för att du kom till världen lilla vän och tack för att du är som du är, vilket ger hela familjen ett varmt hjärta inombords och breda leenden var gång vi pratar om dig - och det gör vi ofta!

Heidi blev tingad bland de första ur killen och jag är inte förvånad. Den här tiken kommer att sakna mycket den dagen hon åker.

12-08-22 Först att lämna oss blev nu Heidi när hon idag flyttar hem till matte Jenny i Oskarshamn och jag önskar dem båda varmt lycka till med ALLT ni tänker företa er.

 

 

 

 

 


 

Förutom besked på FB om vad som händer exporterna och kontakt med Angelica som har Hindra, så är det Jenny och Heidi jag hör mest ifrån ur den här kullen. Hon skriver alltid så roliga sms och Hedi är full av upptåg. Jag är jätteglad att jag få ta del av deras förehavanden och vi träffades i Oskarshamn då jag och Cassandra var på bågskyttetävling. Heidi är jättefin och en mycket trevlig liten dam :)

2013-05-01 Får besked att även Heidi nu är inne i sitt första löp. Nummer 2 i tikskalan alltså. ;)

2013-05-09 Idag kom ett sms från Jenny som är med Heidi på rasspecialen/IVÖ. Trots höglöp skötte hon sig fint och charmade domaren rejält. VG blev resultatet då det, som en TOTAL överraskning för både mig och Jenny, visade sig att Heidi tyvärr saknar båda sina P2or!?! Det var mindre roligt, men vi är glada för ett VG. Grattis till det ;)

2013-09-29 I går låg det officiella resultatet av Heidis röntgen uppe på SKK, väldigt snabbt måste jag säga då röntgen gjordes den 25 september! HD-A och ED-0 Grattis!!

2013-11-10 Idag gick Heidi upp på MH-banan i Åhus. Det skötte hon och matte Jenny galant och fick 1a på skotten. Grattis!

Stamtavla
 
Heidi
 
 • Fulltandat valpbett
 • Saknar 2 P2.
 • HD - A/A
 • ED - 0/0
 • VG (rasspec.)
 • Genomfört MH 1a skott

 • (Foto: Kennel Vajert)


  (Foto: Kennel Vajert)


  (Foto: Kennel Vajert)


  (Foto: Jenny)

  (Foto: Jenny)

   

  Sidan 1 

  Tillbaka till H-kullen

  uppdaterad 2013-09-29. © Kennel Vajert