Charda´s Celine "Titti"

Född: 1999-04-05     Död: 2003-12-22


e. SUCH Hjohoo´s I´m still loving hjo
u.
SUCH Chardas Cayenne
Det här är Kennel Vajert´s cairnterrier! Hon är en underbar liten tjej. Alltid lika glad och lekfull. Våra stora hundar får allt se upp för, trots hennes storlek, så är det "Titti" som bestämmer, om hon får råda!

Med handen på hjärtat, så är det här den roligaste hund jag någonsin ägt. Om Laekenois är hundvärldens "Emil i Lönneberga" så är definitivt Cairnterrier "Lotta på bråkmakargatan". Självstädig, påhittig, finurlig, envis, pratar glatt med allt och alla och gör tokigheter som får skrattet att bubbla i en.

Charmen hos denna denna ras gör den så mycket större än vad den egentligen är rent kroppsligt!

2002 Titti får sin första kull med valpar! Tre härliga killar blev det =) vi pyser av stolthet!! Läs om valparna under "kullar/Cairnterrier"

1999-09-18. Eskilstuna Brukshundsklubb Drive-in utställning. Vår äldsta dotter Angelica ställer Titti för första gången i barn med hund. De placerar sig 5a!

2000-05-13. Apollogruppens Drive-in utställning. Vår yngsta dotter Jennifer ställer Titti för första gången och de placerar sig som vinnare!

MEMORIAL

2003-12-22 Två dagar före julafton förlorar vi vår knasiga tjej på grund av hundslagsmål. Hon lämnar oss med stor sorg och saknad och det kommer ta tid innan vi kommer över det här.

Stamtavla

Titti
(Foto: Angelica/Kennel Vajert)

Titti
(Foto: Linnéa/Kennel Vajert)

Utställningar


Tillbaka till minneslunden

uppdaterad 2004-01-05.© Kennel Vajert